Navnelapper i barnehagen

Har du barn i barnehage har du sikkert erfart hvor lett det kan være å forveksle tøy og eiendeler med de andre barna i barnehagen. Dette kan du lett unngå ved å merke barnets tøy og eiendeler med navnelapper. Navnelappene får du i to utgaver: Påstrykbare for tekstiler og klistrelapper for andre eiendeler. Bestill navnelapper til barnehagen her...

Navnelappene tåler vask og slitasje

Vår navnelapper tåler vaskemaskin og oppvaskmaskin samtidig som det tåler mye slitasje. Dette er viktige egenskaper ved navnelapper som skal brukes i barnehage.

Innhold på navnelappene for bruk i barnehage

Navnelapper for bruk i barnehage må minimum inneholde barnet fornavn og minst en av bokstavene i etternavnet. Er det plass før hele barnets etternavn være med. Om det er plass kan det også være lurt å ta med telefonnummer. Lapper med telefonnummer vil ha et bredere bruksområde enn kun til barnehagebruk.

Motiv på navnelappene - gjenkjennelse

I tillegg til slitestyrken har våre navnelapper har våre navnelapper en vesentlig kvalitet til som gjør de ekstra egnet for bruk i barnehage - og det er motiv. Når du designer navnelapper hos oss kan du velge blant over 100 forskjellige motiver. Velg gjerne et motiv som barnet ditt er opptatt av. Dette gir barnet en mulighet til å kjenne igjen sine egne ting i barnehagen Bestill navnelapper til bruk i barnehage.

Noen eksempler på ting du bør merke i barnehagen

Strykelapp jakkegenser
Benytt påstrykbare navnelapper for å merke tøy og tekstiler. Navnelappene tåler vask og mye slitasje. Tåler vaskemaskin!
Strykelapp på genser
Klistrelapp på drikkeflaske
Benytt klistrelapper for merking av eiendeler med hard/glatt overflate. Egner seg spesielt godt til drikkeflasker, matbokser, leker mm. Tåler oppvaskmaskin!