Merking av klær og tekstiler

Navnelapper til klær og tekstiler

nettbutikk.merkalt selger to typer navnelapper. Disse to typene er strykelapper for merking av klær og tekstiler og klistrelapper for merking av andre eiendeler slik som leker, drikkeflasker, matbokser, DVD, gummistøvler etc.

Her skal vi utdype bruksområdene til våre strykelapper for merking av tekstiler og klær:

Strykelappene og materialet

Strykelappene er laget av en type svært slitesterkt syntetisk stoff med lim på baksiden som aktiveres av varme. Limet aktiveres når strykelappen blir utsatt for høy varme fra et strykejern. Før strykelappen blir utsatt for varme er baksiden ikke klebrig. Etter påføring stivner limet igjen og tekstilen vil da være permanent merket. Strykelappene tåler tøff bruk og vask i vaskemaskin samt tørketrommel.

Bruksområde til strykelapper

Strykelapper kan brukes til å merke all typer klær og tekstiler slik som sokker, undertøy, gensere, bukser, håndklær. Rett og slett alt av tekstiler som tåler behandling med strykejern i noen få sekunder. I tillegg finnes det svært mange andre bruksområder i næringslivet slik som merking av uniformer, gardiner, sengetøy, håndklær etc. Også en del soldater ser nytte i å merke sine personlige klær slik at man unngår tap og forveksling når man benytter felles vaskerom. I tillegg er det kunder som har brukt strykelapper til å merke alt fra kinostoler til vareprøver.

Påføring av strykelapper

1. Still inn strykejernet på høyeste varme (tre prikker). (Skal kun festes på klær som tåler stryking.) NB! Husk å skru av dampfunksjonen og ikke bruk undersiden av strykejernet hvor det er damphull.

2. Legg navnelappen på ønsket plass.
Benytt medfølgende papir eller bruk bakepapir eller et kjøkkenhåndkle mellom strykejernet og lappen. Legg strykejernet flatt over strykelappen og press forsiktig. Hold strykejernet helt rolig i ca. 5-10 sekunder.

3. La lappen sitte på i noen timer før første vask. Strykelappene tåler vaskemaskin på 90 grader.

OBS! Første gang du skal feste strykelappene kan det være lurt å prøve med et par stykker først slik at du blir kjent med hvordan det gjøres. Høy varme er viktig! Etter påføring skal lappen være “i ett” med tekstilen.

Alternativ kan de sys på

Våre navnelapper kan også som et alternativ sys på om du heller ønsker det. Sying kan med fordel brukes på tekstiler som ikke er egnet for stryking med høy varme.

Billige strykelapper

Vi har kanskje markedets billigste navnelapper? I hvert fall hvis du kjøper mer enn ett sett. Vi har kvantumsrabatt hvis du bestiller mer enn ett sett av samme design. Et gjennomsnittlig forbruk er 2-3 sett pr. år slik at dersom du bestiller disse settene samtidig vil du spare en god del penger. Ett sett med 135 strykelapper koster kun 155 kr. Bestiller du to eller flere sett av samme design koster det kun 124 kr pr sett. Vi har ingen gebyrer og ingen andre skulte kostnader tilkommer.

Strykelapper bestiller du her!

Bruksanvising – Navnelapper

Våre navnelapper er svært enkle å bruke, men det kan likevel være greit med noen små instruksjoner for maksimalt resultat.

Strykelapper – bruksanvisning (Matt overflate, ikke klebrig) Navnelapper i vaskemaskinNavnelapper i tørketrommelNavnelapper kan vaskes i varmt vann

1. Still inn strykejernet på høyeste varme. (Skal kun festes på tekstiler om tåler stryking.) NB! Husk å skru av dampfunksjonen og ikke bruk undersiden av strykejernet hvor det er hull.

2. Legg strykelappen på ønsket plass.
Benytt medfølgende papir eller bruk bakepapir mellom strykejernet og lappen. Legg strykejernet flatt over strykelappen og press forsiktig. Hold strykejernet helt rolig i ca. 5-10 sekunder.

3. La lappen sitte på i noen timer før første vask. Strykelappene tåler vaskemaskin på 90 grader.

OBS! Første gang du skal feste strykelappene kan det være lurt å prøve med et par stykker først slik at du blir kjent med hvordan det gjøres. Høy varme er viktig! Etter påføring skal lappen være “i ett” med tekstilen.

Share and Enjoy:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • NewsVine
 • Reddit
 • StumbleUpon
 • Google Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Technorati
 • Live
 • LinkedIn
 • MySpace
 • MySpace

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *